Into the wild kookcursus
Apostolis Noutsis Neemt je mee op een culinaire reis door Waterland en de Beemster. Onder de rook van Amsterdam is zoveel lekkers te vinden. Puur natuur en dat proef je. Wild direct van de jagers, Wagyu en Natuurvlees direct van de boeren, groente en fruit zo van het land, rivierkreeft, lokale honing en veel meer. We gaan samen met een minibus op reis langs de producenten en nemen een kijkje in hun leven, "waarom Wagyu in Waterland", "bijzondere kazen zo uit de rust, op bezoek bij een jager om ons wild te halen, even verse knoflook van het land halen en meer. Je leert de streek producten kennen, hoe je op vuur kookt, hoe je vlees of vis rookt en dat terwijl we in de buitenlucht op vuur kookt.
Over Apostolis
Sinds mijn verhuizing van Amsterdam naar Uitdam maakte ik al snel kennis met het Uitdammer buitenleven. Uitdammer buiten leven is "fikkie steken" , paling/zalm roken, boeren die jagen, honing van de imker en ontspanning in de buitenlucht. Na jaren te hebben genoten en geleerd van het lokale leven, koken op vuren alles wat daarbij hoort denk ik dat het voor iedereen erg leuk is om hier ook meer mee in contact te komen. Zo dicht bij Amsterdam (13 minuten) en toch zo op vakantie. Geniet van deze slow adventure...